marikablogja

marikablogja

Drón szállt le az udvaron!

2015. február 28. - marikablogja

Lehet, hogy másutt a hétfőn a legnehezebb nap, mert a hét első munkanapja, mi viszont február 23-át nagy izgalommal vártuk. Mert tudtuk, hogy az M1 csatorna március 15-től induló hírcsatornájának egy népes stábja látogat el hozzánk. Ott kezdődött, hogy egy igazi drón szállt le az udvarunkon, majd fel, az égbe, és mindenhonnan kamerázták az épületünket. (A szomszéd házak lakói először kicsit megrémültek, mert nem tudták mire vélni ezt a különleges herkentyűt, aztán megnyugodtak, amikor elmagyaráztuk nekik, hogy tulajdonképpen mi történik.)

Aztán három kamerával, operatőrökkel, riporterrel megérkezett egy komplett stáb, és egész nap velünk maradtak. Forgattak a vendégtérben, a konyhában, kérdezgettek engem, meg Évit is a konyhán, sőt, őt a munka végén haza is kísérték, a fiait kérdezték a mama munkájáról.

Nálunk az alapítványunk vezetője, Andrea mutatta be az éttermünket, megszólalt a város polgármestere is, kérdeztek vendégeinket, szóval volt nagy felhajtás.

Még azokba a családi napközinkbe is ellátogatott a stáb, ahova naponta szállítanak tőlünk ebédet, gondolom, kíváncsiak voltak arra, ahogy a kicsik elfogyasztják.

Mindannyian nagyon várjuk a műsorba kerülés napját - azt mondták, várhatóan március 25-én lesz az adás az MTVA új hírcsatornáján az egyik magazin műsorukban - amint megtudom a pontos dátumot, időpontot, jelzem majd én is itt, a blogom útján.

forgatas2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr847227201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása