Különleges hangulatú, kellemes szombat esti programon vagyunk túl: március 21-én nálunk járt a tavalyi év végén az Év Borászának megválasztott Dúzsi Tamás és a bor estjein állandó társa, másik szereplője, a versműves Kis Pál István. Dúzsira azért is büszkék vagyunk, és kísérte nagy érdeklődés a szombat esti borvacsorát, mert városunk szülötte, köztünk él.
Az italsorhoz ezúttal az ételsort Kovács János, Venesz-díjas mesterszakács alkotta meg, akit mi mindannyian Tanár úrnak hívunk, és aki nagyon sokat segíti a munkánkat. A konyhán természetesen a mi szakácsaink is szombat reggeltől azon dolgoztak, hogy az esti programkezdetre minden kész legyen. A jércemelles előétel és a csicsóka krémleves inkább az új gasztronómia jegyében született, a Rác módon készült harcsaszelet pedig a régi idők konyháját idézte. A csoki mousse desszertet pedig imádták a vendégeink.
Dúzsi borait Szekszárdon és azon kívül is mindenki szeretei, rozéi az országban a legkeresettebb, legismertebb rozék közé tartozik.
Lehközelebb ismét vendégborász érkezik majd hozzánk, a hírek szerint májusban a Somló-hegy környékéről köszönthetünk az Ízlelőben egy ismert borászgeneráció tagját.