marikablogja

marikablogja

Ballagás és borvacsora

2015. május 06. - marikablogja

A május elsejei hosszú hétvégét megelőző csütörtökön egyszerre volt három ballagásos rendezvényünk az Ízlelőben. Mivel nem tudtunk volna három különböző rendezvényt lebonyolítani egy helyszínen, ezért kettő bent az étteremben zajlott, egy pedig a Kék Madár Alapítvány tantermébe került. Volt, ahová hidegtálakat kértek, másutt levest és sültes tálat szolgáltunk fel. Középiskolás lányok búcsúztak az iskolájuktól, két csapat a Garay János Gimnáziumból, egy pedig az I. Béla Gimnáziumból érkezett hozzánk. Egyik most ballagó érettségiző, nálunk vacsorázó fiatal az egyik törzsvendégünk lánya – gondolom, jól ismernek minket, ezért esett ránk a választás. Kérdeztem néhányukat felszolgálás közben: izgulnak-e már az érettségi miatt? Volt, aki azt válaszolta, még nem, gondolom, e héten már izgalmas számukra a Nagybetűs Élet, amibe kezdenek belecsöppenni...

Nálunk is érdekes dolog történik a hétvégén: ismét lesz borvacsoránk, ezúttal Tanár úr főz nálunk, hétfőn már volt is bent az Ízlelőben, hogy a séffel pontosítsák, ki mit készít az ételsornál, ki miben segít, és hogy a bevásárlólistát összeállítsák. Sokan jelentkeztek hozzánk, de van még hely, ha kedvet kap bárki kedves vendégeink közül, vagy a minket ismerők, de nálunk még nem jártak közül – lehet jelentkezni, szép szekszárdi borsorral és hozzáillő remek ételekkel várjuk szombat este, a Merfelsz borvacsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr547433706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása