marikablogja

marikablogja

Ridikül és újra Nobu

2015. március 29. - marikablogja

 Mozgalmas hetünk volt a múlt héten. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi dolgunk volt a munkánk mellett. Mert persze a legfontosabb a vendégeink kiszolgálása ebédidőben az Ízlelőben. De emellett a következők történtek velünk.

A csapatunk második fele – akik a múltkor nem tarthattak velünk, mert valakinek az étteremben is kellett maradni -, szerdán utazhatott Pestre, hogy részt vehessen a Nobu Étterem által felajánlott fél napos szakmai tréningen. Évi, Petra, Norbi és a többiek ugyanolyan izgalommal várták az utazás napját, mint mi két héttel ezelőtt. A szakácsok az előkészítőben dolgoztak először, utána a cukrászatot mutatták meg nekik, közben rizst főztek, shitaki gombát díszítettek. A felszolgálók pedig a japán kultúrával, étkezési és terítési szokásokkal ismerkedtek. A szakmai program végén Évi és a többiek is megkóstolhattak egy hamisítatlan japán ételsort, amelynek egyes elemeit ők maguk készítették.

Közben megérkezett hozzánk a tévés Ridikül stábja, hogy folytassák a forgatást velünk, amit a múltkor épp a Nobuban kezdtek el. Engem is elkisértek hazáig, sokunkat kérdeztek, megkóstolták a menünket is, nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, várjuk nagyon majd a filmet.

És közben a megújult M1 csatornán szerdán kétszer is levetítették azt a filmet, amit korábban, még a tél derekán felvettek nálunk. Jó volt, hogy sok vendégünk másnap, ebéd közben gratulált, és mondták, mennyire tetszett nekik.

ridikul.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr797318248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása