marikablogja

marikablogja

Első napok

2015. január 07. - marikablogja

Még soha nem volt olyan jó évkezdésünk, mint idén: már az első nap több mint száz vendég érkezett hozzánk, és nem volt ez másképp a rákövetkező napon sem. Mindkét nap jól fogytak a menüsoraink, igaz, az egyik szokásos új évi fogást, a korhelylevest kevesen kérték. Nyilván azt mindenki evett már odahaza újév napján, és ismét senki nem vágyott rá. Azonban a vörösboros marharagu és a sertésszelet Dubarry módra mindent vitt, alig győztük kihordani a kollégákkal a sok rendelést.

A csapatunk is nagyon „egyben van” most így, az újév beköszöntével, mindenki kipihente magát az ünnepek alatt, nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a közel két hetes pihenést követően ismét a munkába.

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy nemcsak a törzstagjaink tértek vissza hozzánk, hanem új ebédvendégek is érkeztek az Ízlelőbe, sőt, a nyereményjátékunkra kitett dobozban is gyűlnek már a betelt bérletek. Sorsolás Húsvétkor lesz, és ismét egy balatoni és egy budapesti hétvégét nyerhet majd egy-egy szerencsés vendégünk.

Bár kint elég fagyosra fordult az idő – januárban ugyan milyen lenne az időjárás? -, nálunk azonban az étteremben barátságos, meghitt és családias a hangulat, melegséget árasztó. Jól indult az év. Egy kívánságom van csak: ilyen legyen a folytatás is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr237049765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása