marikablogja

marikablogja

Megyünk a Nobuba be!

2015. február 28. - marikablogja

Március 6-án, pénteken az Ízlelő csapatának fele felkerekedik, hogy Pest felé vegye az irányt (a másik fele persze az étteremben marad, hogy kiszolgálja kedves vendégeinket), még az én kerekesszékemet is bepréseljük majd reggel a kisbuszba, és megyünk a pesti belváros közepére, az ötcsillagos hotelben lévő Nobu Étterembe, Andy Vajna birodalmába. A szuper elegáns étterem vezetői hívtak meg bennünket egy napos szakmai tréningre - most mi megyünk hatan (3 szakácsunk, és hárman mi, felszolgálók), aztán majd legközelebb a csapatunk másik fele.

Pontosan nem tudom, mit tanulunk majd ott, Éviék, vagyis a szakácsaink a szusi készítés titkát biztos nem lesik el, mert azért nálunk az Ízlelőben nem szerepel még szusi egy ideig az étlapon. Azonban rendezvényekre finger food fogásokat biztos mutatnak nekik.

Mi pedig mindannyian majd tetőtől talpig feketében pompázunk majd (ezt kérték tőlünk, mert ilyen az egyenruhájuk), és remélem, hogy sokat tanulunk a terítés terén a szuper gyönyörű helyen. Jó lenne a tulajdonost, Andy Vajnát is látni, de persze ő biztos csak akkor lesz ott, ha éppen arra akad dolga. Egy biztos, nem mindennapi élmény lesz a budapesti Nobuba mennünk, nagyon várjuk mindannyian már!

setheight220-sushi-br.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr527228797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása