marikablogja

marikablogja

Ridikül forgatás

2015. április 10. - marikablogja

Annyira jól érezték magukat velünk (és mi is megszerettük a stábot), hogy a Ridikül tévéműsor stábja a budapesti Nobu-beli forgatás után úgy döntött: eljönnek hozzánk Szekszárdra is, mert kiváncsiak lettek, milyen hely valójában az Ízlelő, ahol mindannyian dolgozunk?

Amikor megérkeztek, ugyanaz a benyomásunk volt velük kapcsolatban, mint Pesten, amikor a luxusétteremben forgattak velünk: szinte észrevétlenül belesimultak az életünkbe, a riporterhölgy – Mester Ágnes – kérdései kedvesek, természetesek és egyáltalán nem tolakodók voltak. Az operatőr pedig figyelt arra is, hogy soha ne zavarja a munkánkat, nem állt az útban, amikor jönnünk-mennünk kellett ebédidőben a konyha és a vendégtér között.

Szerencsére éppen nem egy olyan napon érkeztek hozzánk, amikor feje tetején állt a ház, nem akkor, amikor a múlt héten például szinte egyszerre érkezett hozzánk 178 ebédelni vágyó vendég! Persze borítékolni lehetett volna, hogyha rántott szelet szerepel az étlapon milánói módra, az mindent visz, imádják a szekszárdiak ezt a fogást.

Különben izgatottan várom a jövő hetet, mert átböngésztem a jövő heti étlapot, és láttam, a megszokott, hagyományos, igazi Ízlelős ajánlatok között szerepel majd újdonság is: új séfünk, Nánay István tudásának és kreativitásának köszönhetően. Zöldséges muffint készít majd a séf úr sajtmártással, ez ugyanolyan izgalmasan hangzik, mint ezen a héten a Hét vezér tokány, amelyet három különféle húsból (sertés, pulyka, csirke) készítettek, pörköltalapra, tejfölös mártással a konyhán.

111.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr827355348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása