marikablogja

marikablogja

Itt a másik győztes! Jövőre folyt. köv.

2014. december 29. - marikablogja

Engem ért az a megtiszteltetés, hogy év végi sorsolásos játékunk boldog kettes számú nyertesének - aki a sorsolás idején nem volt jelen az étteremben, mert éppen pár perccel korábban távozott -, Kirschner Magdolna törzsvendégünknek átadhattam a nyereményt, a két éjszakára szóló, budapesti szállodába szóló kétszemélyes vouchert. Annyira megszerették vendégeink - és mi is - a betelt bérletes gyűjtő játékunkat, hogy 2015-ben is folytatjuk, legközelebb Húsvétkor sorsoljuk a következő két értékes nyereményt.

Itt az év vége, az év legszebb ünnepe, a karácsony, így minden kedves vendégünknek és hozzánk majd betérőknek nagyon boldog, bensőséges ünnepeket kívánok az Ízlelő egész csapatának nevében, és ígérem, jövőre ismét találkozunk. Mi sok szeretettel várjuk továbbra is Önöket, örülünk minden egyes hozzánk érkező vendégünknek, és remélem, hogy mindenki, aki az Ízlelőben jár, érzi, mennyi szeretettel, figyelemmel fordulunk felé, arról nem is beszélve, hogy a nagyszerű konyhai csapatunk milyen finomakat és egészségeseket főz nap mint nap. 

Annyit előre elárulhatok, sok újdonsággal készül a csapatunk a soron következő esztendőre, ami viszont sikeres, azt továbbra is folytatjuk: így lesznek továbbra is borvacsoráink, rendezvényeink és remélhetőleg catering-et is egyre többen kérnek tőlünk.

Minden kedves vendégünknek nagyon boldog és sikeres új évet kívánok, és január 5-től kezdve ismét kinyitunk, én ott leszek, remélem, Önök is. 

dscf9518.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr477020415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása