marikablogja

marikablogja

Jöjjön el egy kávéra hozzánk!

2015. április 24. - marikablogja

Valamelyik nap – csak úgy próbaképpen – kitettünk néhány asztalt, székekkel a teraszra a tavaszi napsütéses jó időben. Nagy siker volt vendégeink körében, ezért azóta is minden nap biztosítjuk ezt a szabadtéri lehetőséget (feltéve, ha az időjárás engedi), mert sokan szívesen ülnek ki jó időben a friss levegőre. Lehet mostantól kint ebédelni, vagy csak egy kávéra, sütire, üdítőre, finom limonádéra beugrani hozzánk addig, amíg nyitva tart az étterem.

Ezen a héten különben „mindent vitt” az a napunk, amikor a menüben vadas marha szerepelt zsemlegombóccal, de aznap a vendégeink a szezámmagos halszeletet lilahagymás burgonyasalátával is imádták. Kiváncsi vagyok, holnap hogyan fogadják a hozzánk betérők egy szintén új fogásunkat: a naturcsirkét málna mártással, de egy másik lehetőség, a juhtúróval töltött gombafejek kapormártással sem szerepelt még soha az Ízlelő étlapján.

Végül ne feledjék: hétfőn, az április 27-i Ridikül adásban lesz az a riport, amit nálunk forgatott a sikeres műsor stábja, már én is izgatottan várom, milyen lesz a végeredmény?

es_deli_kave_02.png

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr757394336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása