marikablogja

marikablogja

Minőségi díjat kaptunk!

2015. január 28. - marikablogja

A Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatot évente egyszer hirdeti meg a Magyar Turizmus Zrt. A díj 3 évig érvényes, a nyertes ez idő alatt jogosult a Q-logó és a cím használatára. Jelenleg 84 szálloda, 19 étterem, összesen 103 szolgáltató bejáratánál látható a tábla, és ez évben, január 27-én mi is átvehettük ezt az előkelő elismerést a budai Hiltonban rendezett ünnepélyes díjátadón.

Szekszárdról reggel 7 órakor indultunk Budapestre, Andrea vezetett. Nem tudom hogyan, de valamiképp beszuszakolták a csomagtartóba a kerekesszékemet, engem meg beültettek Évi, a szakácsunk mellé. Elől, az anyósülésen séfünk, Sanyi bá’ utazott. Nagyon izgatottak voltunk mindannyian, hiszen ez nagy eredmény és nagy kitüntetés a csapatunknak. A tanúsító védjegyet, amit kapunk, alig várjuk, hogy a Szekszárdon maradt többi csapattagunknak - akikkel közösen értük el ezt a szép eredményt -, megmutathassuk. 

izlelo_a_csaladbarat_etterem_1_.jpg

Alapítványunk ügyvezetője, Mészáros Andrea újságírói kérdésre válaszolva a díj átvételekor elmondta, régi álma valósult meg, amikor az étterem megszületett, és most, amikor az Ízlelő, amelyet Szekszárdon már szerencsére annyian szeretnek, ilyen eredményt ért el. Kifejtette, ez egy olyan hely, ahol mi, a fogyatékos emberek lehetőséget kaphatnak bemutatni képességeink sokszínűségét, és a legtöbbünkre jellemző lenyűgöző akaraterőt. Egy hely, ahová betérve meggyőződhet a vendég arról, hogy megfelelő körülmények biztosítása esetén szinte mindenre képes lehet egy fogyatékos ember is!

Nagyon büszkén és boldogan tértünk haza. A minőségi munkát tanúsító védjegy fő helyre kerül nálunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr877118837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása