marikablogja

marikablogja

Itt az újabb nyeremény: foci, vízzel

2015. január 14. - marikablogja

Vendégeink nagyon megkedvelték, mi pedig őket szeretjük, ezért folytatjuk szállodai wellness hétvégéket kisorsoló nyereményjátékunkat ez évben is. Mutatjuk, mit lehet nyerni idén Húsvétra:

 Az egyik, kisorsolásra váró, két személyes  hotelbeli tartózkodás a Quaestor-csoport felajánlásaként érkezett. A győri ETO Park Hotel Business ß Stadiumba indulhat társával a nyertesünk, ahol egy nem mindennapi élmény várja: amellett, hogy kipróbálhatja a ház szolgáltatásait - például a napokban nyílt, kényeztető wellness részleget -, mivel a szálloda ablakai egy hatalmas, éjszakai megvilágítással is rendelkező futballpályára néznek, akár ágyból is nézheti nyertesünk az ott éppen zajló futballmérkőzést!

A törzsvendégeink között kisorsolásra kerülő másik nyertesünk pedig tavasszal a fővárosba mehet, ahol az ötcsillagos, azaz luxuskategóriájú Budapest Hotel Marriott Hotelben látják vendégül két napra, kísérővel. A szálloda minden kényelemmel rendelkezik, ami egy topkategóriájú helytől elvárható, szobái egyedi stílusosak, számos világhíresség szállt már meg a házban. És még valami: mindegyik vendégszobája a Dunára néz, csodás panorámával a budai hegyoldalra, a Várra, Citadellára, úgyhogy aki most nyeri majd ezt a wellnesshétvégét, szintén páratlan élményben lesz része. 

Tehát kedves vendégeink, jöjjenek hozzánk továbbra is, látogassanak el, egyenek jó étvággyal, és a bejáratnál kihelyezett gyűjtőládába érdemes továbbra is bedobni a betelt bérletet, mert köztük lesz az a kettő, akihez a Bartina utcában eljön Fortuna istennő.

wp000582.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr247072739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása