marikablogja

marikablogja

Sorsolás: pihentető wellness hétvége a Balatonnál

2014. október 20. - marikablogja

Év végén, december 18-án fogjuk kisorsolni azt a két szerencsés nyertes törzsvendégünket, aki nem volt rest, és lelkesen bedobálta az előtérben, a kávégépnél felállított gyűjtőládába a 10 vagy 15 alkalomra szóló bérletét hozzánk. Most kicsit mesélek arról, mi is tulajdonképpen ez a két nyeremény?

Az egyik egy most, idén nyáron átadott, a felújításokat és az új épületszárny kialakítását épp akkor befejezett balatonfüredi, négycsillagos szállodába szóló hétvégi, pihentető voucher. A Hotel Margaréta egy nagyon kedves helyi család, Forsthofferék tulajdonában van, és papa, mama, gyerekek – mindenki a szállodában, a vendégért dolgozik. Az újdonságok, amelyek már a nyertesnek is igénybe vehetők, a következők: kibővítették az éttermet, új wellness részleget alakítottak ki, ami kétszintes lett, felújítottak 12 hotelszobát és két lakosztályt is kialakítottak, újjávarázsolták a lobbi bárt, és ez még nem minden: náluk alapszolgáltatás a félpanziós ellátás, a ház szakácsa pedig – akit visszahívtak régről, annyira legendásan jól főzött (hetedhét határon túlról is jártak a főztje miatt Balatonfüredre), és kizárólag házias ízeket készített. De nem ám olyan modern kisadagokat tálal, hanem magyaros módra, jól megrakja a tányérokat finomságokkal. Ja, és a legfontosabbról se feledkezzek meg: a hotelhez mindössze pár perces sétára van az a balatoni, külön strandrész, ahová szabad belépése van a ház vendégeinek.

A másik nyereményről legközelebb számolok be.

margareta_jo.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr436809699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása