Az Ízlelőben minden napjaink sztárja most a hideg gyümölcsleves, amelyet igazán különlegesen, ízletesen és változatosan készítenek nálunk a konyhán. Mivel természetes keményítőt adnak hozzá a főzésekor, így a glutén- és mindenféle érzékenyek is fogyaszthatják. Legtöbbször mostanában piros gyümölcsökből készül – málnából, eperből, meggyből, áfonyából -, de van, hogy másféle gyümölcsből főzik: sárgabarackból vagy ananászból is lehet. Nagyon sokan kérik nálunk az ebéd első fogásaként ezt az üdítő finomságot, én is mindig izgatottan kérdezem a konyhán, amikor reggel beérek: ma milyen gyümölcsből készült leves hűsöl a fridzsiben?
A hideg levesen kívül a light-osabb ételeket rendelik vendégeink ebben a nagy melegben: sok saláta fogy, fehér húsok, zöldség körítéssel és mostanában nagy divat a húsmentes, napi vega ajánlatunk rendelése is.
Tombol a nyár Szekszárdon, állítólag hamarosan jön az enyhülés, könnyebb lesz akkor, mert az éttermünkön kívül most nem kedves számomra a világ.