marikablogja

marikablogja

Nyolc évesek lettünk!

2015. május 30. - marikablogja

 A születésnapunkat mi mással ünnepelhetnénk, minthogy megköszönjük vendégeinknek, hogy velünk tartanak – hiszen sokan már a kezdetektől, nyitás óta nálunk költik el az ebédjüket. Sokan szerencsére az évek folyamán csatlakoztak hozzánk, megszerettek minket, és mi is nagyon boldogok vagyunk, hogy egyre többen járnak hozzánk.

A május hónap utolsó szerdai napjának dele azért is volt különleges nálunk, mert kisorsoltuk bérletet vásároló vendégeink között azt a két szállodai vouchert, amelyek egy-egy wellness hétvégét tartalmaztak, és amely igencsak csekély köszönet azért, hogy vendégeink ilyen szeretettel minden nap betérnek hozzánk. Nagy izgalommal vártuk mi is, az Ízlelő csapata a sorsolást, a sok-sok bedobott és a nyereményjátékban részt vevő bérlet közül én húzhattam ki az egyik nyertest, a másikat kollégám.

A nyertesek:

A veszprémi négy csillagos Villa Medici Hotelbe, amely nemcsak tökéletes szálláshely, hanem híres a konyhájáról is, régi kedves törzsvendégeink, Ganczer Tibor és neje utazhatnak el, bár erről volt egy kisebb vita. Ugyanis szerdán, mint általában máskor is, két fiúk, Tamás és Péter is nálunk ebédelt, és a szüleik nekik is felajánlották az utazást. De a fiúk – roppant előzékenyen – azt mondták: „elküldjük a szülőket, jó lesz nekik (és nekünk is).”

sam_3162.JPG

Másik nyereményünket, a Pesthez közeli, szintén négycsillagos besorolású gödöllői Kék Duna Wellness Hotelbe szóló, két éjszakás pihenést szintén kedves vendégeink, Pázmándi Zoltán, és neje, Pázmándiné Végh Edit nyerte, akik már hat éve járnak hozzánk. Azt mondták, azért, mert úgy készülnek nálunk az ételek, mintha otthon készítenék el. És szeretik a családias légkört is.

sam_3167.JPG

Köszönjük a sok szeretetet, ami vendégeink felől árad, ez éltet minket, ezért van értelme minden nap felkelni, dolgozni, kinyitni az éttermet. Eltelt nyolc év, szinte elrepült. Reméljük, sokáig maradunk még együtt az Ízlelő családjában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr567504354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása