marikablogja

marikablogja

Nyerők a törzsvendégeink!

2014. december 19. - marikablogja

December 18-án, csütörtök délben tartottuk azt a sorsolást, amelyen az egész évben  hozzánk járó törzsvendégek közül került ki az a két szerencsés, aki egy pesti és egy balatoni szállodába szóló wellness hétvégét nyert.

A sorsoláson részt vett a balatonfüredi szálloda, a Hotel Margaréta két tulajdonosa, a Forsthoffer família két tagja, Forsthoffer Ferenc cégtulajdonos, és lánya, Ágnes, a szálloda ifjú igazgatónője. Ők adhatták át a szerencsés nyertesnek, dr. Fodor Krisztinának a hozzájuk szóló két éjszakás, két főre szóló wellnesshétvégés meghívást, és nagy öröm volt, hogy a bírónő épp jelen is volt, hisz pont abban a pillanatban fejezte be ebédjét, amikor kihúzták a gyűjtőládából a nevét. A másik nyertes, Kirschner Magdolna sajnos nem volt délben nálunk, nemsokkal azelőtt ment haza,  ételhordóban elvive az ebédjét.. Aki párjával hamarosan felkeresheti a pesti Continental Hotel Budapest gáláns felajánlása alapján a Dohány utcai négycsillag superior minősítésű szállodát egy pihentető hétvégére, sőt, két napon keresztül akármikor felpattanhatnak a fővárost folyamatosan járó Hop on Hop off városnéző bármelyik járatára, és ismerkedhetnek Budapest nevezetességeivel. 

sam_2368.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr796997035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása