marikablogja

marikablogja

Fortuna ládája

2014. szeptember 05. - marikablogja

Sokat gondolkodtunk rajta mi is, a csapatunk tagjai, és a mentorok meg a vezetőség nálunk, hogyan lehetne megköszönni azon vendégeink szeretetét, hozzánk való ragaszkodását, akik szinte nap mint nap betérnek hozzánk. Törzsvendégeknek hívják őket a vendéglátásban, de szerintem ez olyan hűvös megfogalmazás. Hiszen aki szinte minden nap, vagy egy héten többször is nálunk ebédel, azt névről ismerjük, tudjuk mit szeret és mit nem, látjuk, amikor belép, hogy jókedvű vagy nem, éppen öröm vagy bánat érte. Legtöbben bérletet is váltanak hozzánk, ez egy kis tíz vagy tizenöt alkalmas irat, amelyről, amikor hozzánk jön a bérlettulajdonos, lehúzunk egy strigulát.

Akkor jött az ötlet, mi lenne, ha ezt nem mi vennénk el, amikor „lejár”, hanem megkérjük a vendégeinket, hogy ők dobják be az előtérben felállított gyűjtődobozba, és év végefelé tartanánk számukra sorsolást. Ahol balatoni wellness hétvégét és pesti városlátogató hétvégét lehetne nyerni szállással, félpanzióval. Tudjuk, hogy a mai akciós és mindenütt wellness hétvégékkel csalogató világban ez nem nagy dolog, csak egy apróság, amivel éppenhogy egy kicsit megköszönjük a hozzánk járók töretlen bizalmát, de annyit mondhatok, álmomban nem gondoltam volna, hogy ezt az ötletet bérletet vásárló vendégeink ilyen örömmel fogadják. Mindenki szeret játszani, kiváncsian végigolvassák a feliratot, hogy miért helyeztük ki a gyűjtőládát, és már repül is bele a lejárt bérlet, hátha megkísérti Fortunát.

gyüjtődoboz.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr256672643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása