marikablogja

Vida Péter filozófikus bortételeinek randevúja a gasztronómiával

2014. november 01. - marikablogja

November 7-én, pénteken, ismét borvacsora lesz az éttermünkben! Sok szeretettel és nagy izgalommal várjuk mi is. Ugyanaz a pesti execitive chef, Barka Áron jön el hozzánk Szekszárdra, aki a múltkori nagysikerű Csányi Pincészetes borvacsoránkat megalkotta, most egy helyi borásznagyság, Vida Péter borai mellé készít különleges fogásokat. Íme a teljes bor- és ételsor:

MEGHÍVÓ

A pohárban szép bor, finom étkek hozzá, gyertyafény és…

Vida Péter filozófikus bortételeinek randevúja a gasztronómiával

 Rosé 2013.

Húsleves gazdagon öreg Sherryvel

Öregtőkék Kadarkája 2012.

Pulyka ravioli paprikás mártással szifonból

Bikavér 2012.

Pikáns meggyes szárnyas májragu tésztakosárban

Hidaspetre Kékfrankos 2011.

Borskéregben sült hátszín karotta krémmel és pirított erdei gombával

La Vida Merlot 2011.

Rózsás étcsokoládé ganache

 

 

 

 

Még egyáltalán nem késő jelentkezni hozzánk!

SAM_2176.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr126853747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.