marikablogja

marikablogja

Házon belül a Házon kívül

2014. szeptember 09. - marikablogja

 

Eredetileg szerdára jelezte az RTL-Klub Házon kívül stábja, hogy érkeznének hozzánk forgatni, a mentorok és Andrea, az alapítványunk vezetője megbeszélte, hogy csütörtökön jöjjenek.

Úgy tíz óra felé meg is érkeztek: egy riporterhölgy és két férfi kollégája, akik a kamerát, hangosítást kezelték. Körbenéztek, mindenkivel megismerkedtek, nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, aztán Andreával készítettek egy nagyobb interjút. Hogy a konyhán mit láttak, és mit forgattak, azt majd én is csak a most szerdai késő éjszakai adásból tudom meg. Közben elkezdtek már szállingózni a vendégek, eggyel-kettővel csináltak rövid interjút, és még engem is rávettek arra, hogy beszéljek a munkámról. Meg felvették, ahogy ki-be viszem a tányérokat a konyhába és vissza. Hogy mit kérdeztek? A szokásosakat: mióta dolgozom itt? Mi a képzettségem? Nem néznek-e rám a vendégek furcsán, amikor fel-letekerek köztük a kerekesszékkel. Azért mondom, hogy a szokásos kérdések következtek, mert ha tévé, rádió vagy újságíró jön hozzánk, mindig ezeket firtatják.

Aztán az ebédmenünket is megkóstolták: a zöldpaprika krémlevest, a citromos pulykaragulevest és kijevi jércemellet kértek petrezselymes burgonyával. Úgy ízlett nekik, azt mondták mindhárman, ha legközelebb ismét Szekszárdra jönnek, már tudják, hogy hova induljanak ebédelni.

 

DSCF8287.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr626684023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása