marikablogja

marikablogja

Gyümölcsleves királyság

2015. augusztus 16. - marikablogja

Azt gondoltuk, a hőség elveszi a kedvét az embereknek attól, hogy a legnagyobb forróság idején, délidőben kimozduljanak otthonukból, de szerencsére nem így történt. Hiszen azt észrevettük, hogy a környező irodákból, hivatalokból kevesebben érkeznek most hozzánk – nyilván szabadságukat töltik az ott dolgozó törzsvendégeink. Azonban a városunkba érkezők, illetve akik otthonukban pihennek, továbbra is sokan jönnek hozzánk.

Legjobban a gyümölcslevesünk fogy. Nem is csoda, hiszen ahogy a főszakácsunk készíti, az mennyei! Sokkal finomabbak, ízesebbek az ételek – mondják a vendégeink -, amióta ő van a konyhán. Egyébként néha olyan érzésünk van, mintha csak gyümölcslevest és limonádét kérnének a vendégeink – ezekből fogy a legtöbb mostanában.

Van még egy örömteli hír a házunk táján: új éttermi vezetőnk, Andrea már elkezdte nálunk a munkát. Egyelőre csak többnyire figyel, sokat kérdez, és közben segíti a munkánk. A hozzánk érkezők azonban már elfogadták, megszeretik, hiszen kedves, mosolygós, közvetlen a természete.

A Kék Madárban lévő üzemünkben pedig gőzerővel folyik már a lekvárkészítés: meggylekvár készül fahéjjal, gyömbérrel, meg lime-os sárgabaracklekvár, és finom eperlekvárunk is van.

 dscf1165_kics.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr867710188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása