marikablogja

marikablogja

Forró napok

2015. július 05. - marikablogja

Az elmúlt héten két gyerekcsapat is „lecsapott” ránk, vagyis – szerencsére – nálunk, az Ízlelőben költötték el minden nap az ebédjüket. A kedd volt különben a csapatunknak a leghúzósabb: akkor 208 ebédvendéget számoltunk! Ez már igazi csúcs! Aznap a gordon bleu-t és a fűszeres csirkenyársat vendégeink egyszerűen imádták. A következő héten is lesz csoportunk, igaz, ők már nem általános iskolások vagy középiskolások lesznek, hanem idősebb fiatalok, akik a Mészöly Miklós emlékprogramra érkeznek városunkba.

A nagy hőséget különben elég nehezen viselem a kerekes székemben, de legalább az étteremben jól elvagyunk, ott ugyanis a klímának köszönhetően kellemes a hőmérséklet. Hanem amikor kimegyek onnét, és indulok haza, hu, szinte forr alattam az aszfalt.

Szabadságra egyelőre nem gondolok, talán majd augusztusban sort keríthetek rá, hogy néhány napra otthon maradok rendezgetni az iratokat, most, a következő hetekben még nem, mert – szerencsére – sokan jönnek hozzánk. És két hét múlva, szombaton, esküvőnk is lesz, azt izgatottan várom, szeretnék felszolgálni majd az esti, ünnepi vacsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr817603086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása