marikablogja

marikablogja

Elballagtak, most táboroznak

2015. június 22. - marikablogja

Két hete középiskolás ballagók búcsúzkodtak nálunk, a múlt héten pedig már elkezdődtek a táboroztatások, amelyek e héten gőzerővel folynak. Kedden lesz nálunk igazi „nagyüzem”, akkor három táboros csoportot is fogadunk. Az Ízlelő csapatával azt találgatjuk, melyik ajánlat lesz a sztár a gyerekek körében kedden ebédre? Mindannyian mást és mást tippelünk.

A keddi menüajánlat a következő: a leves után jöhet lecsós sertésszelet tarhonyával, vagy lehet választani csirkejavát Orly módra elkészítve salátával, vagy almás palacsintát fahéjas porcukorral. Néhányan az utóbbi kettőre tippelünk, hogy abból kérnek majd a gyerekek a legtöbbet, mások szerint a lecsós sertésszelet is csábító ajánlat lesz. Megírom majd, melyik lett a befutó.

Múlt hét pénteken különben új kollégákat kaptunk, hiszen nálunk is elkezdődtek a szabadságolások, a konyháról is néhányan otthon pihennek, így a Kék Madár adminisztrációról, az irodáról „beugrottak” hozzánk a kollégák, és segítették a munkánk. Ugyanis azt hittük, péntek lévén kevesebben jönnek majd hozzánk ebédelni, de a cigánypecsenye akkora sláger, hogy csak jöttek és jöttek az Ízlelőbe a vendégek, alig győztük felvenni a rendeléseket.

Köszönjük, hogy vendégeink ennyire velünk, mellettünk vannak, szeretnek hozzánk járni, hiszen mi is azt szeretjük a legjobban, ha ők itt vannak velünk.

dscf0828-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr77563404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása