marikablogja

marikablogja

Hűha!!!

2015. május 22. - marikablogja

Karácsony Tibor kollégámmal, az éttermünk vendégterének vezetőjével már nagyban készülünk arra a szakmai versenyre, amire az Accent cég hívott el minket Mezőkövesdre, június 1-én és 2-án. Nagyon izgulok, sok minden miatt: még soha nem jártam azon a vidéken. Ez a nevezetes Zsóry-fürdő, ahol a Hotel Balneoban lesz a verseny. Ahol mindketten felszolgálóversenyen indulunk, a következő, hangzatos című szakmai viadalon: „Fancy- és alkoholmentes fancy drink verseny”. Frissen facsart citrusfélékből kell készítenünk alkoholos és alkoholmentes italt, elolvastam a versenykiírást, hú, nagyon izgalmas lesz! Dekorálni is kell a versenyművet, azt írják, virág kivételével minden más ehető dekoráció felhasználható.

Tibi vezényletével már nagyban gyakorlunk, jeget gyártunk, alkoholos és alkoholmentes kompozíciókon agyalunk.

Már a verseny előtti nap megérkezhetünk a rendezők jóvoltából, így abban is kicsit reménykedem, hogy esetleg kipróbálhatjuk a Zsóry-fürdő áldásos gyógyhatásait is.

És ha megtanuljuk a „versenymunkánkat”, márpedig szerintem június 2-ig álmunkban is el tudjuk majd készíteni, akkor ha hazaérünk Szekszárdra, természetesen itt is nagy örömmel bemutatjuk a versenykompozíciót a vendégeinknek.

Drukkoljanak nekünk, és ha valakinek személyesen van kedve kísérni a verseny alakulását, örülnék nagyon, ha találkoznánk!

limcsi02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marikaszekszard.blog.hu/api/trackback/id/tr977481366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása